Tort dla mamy
Mama ' s Pound Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 30 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 119 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Mama Mac ' s Bundt Pound Cake, Tort z twarogiem mamy ... i Gratis, oraz Ciasto marchewkowe Mama Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Mikserem, masłem śmietankowym i skracaniem.
Dodawać cukier, po trochu.
Dodać jajka, 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu. Suche składniki wymieszać razem w misce i dodać do miksera na przemian z mlekiem, zaczynając od mąki, a kończąc na mące.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką tubki i piec przez 1 do 1 1/2 godziny, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta.