Tort czekoladowy III
Ciasto czekoladowe arkusz III może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 19. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mąkę, jajka, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Ciasto Czekoladowe, oraz Najlepsze Ciasto Czekoladowe. Ever.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię jellyroll 10x15 cali. W małym rondlu roztopić 1 szklankę margaryny; wymieszać w 1/4 szklanki kakao, a następnie wymieszać z wodą. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
W dużej misce połączyć mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. Ubić w mieszance kakaowej. Wymieszać w 1/3 szklanki słodzonego mleka skondensowanego, jajka i wanilię.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci do formy.
Aby lukier: w małym sosie patelni, roztopić 1/4 szklanki masła; wymieszać 1/4 szklanki kakao i 3/4 szklanki słodzonego mleka skondensowanego. Wymieszać z cukrem cukierniczym i orzechami.
Rozłóż na ciepłym cieście.