Tort Czekoladowo-Wiśniowy
Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, nadzienie z ciasta wiśniowego, bitą mieszankę polewy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Chocolate Cherry Valentine Torte, Cherry Glazed Chocolate Torte, oraz Daktylowy, suszony-wiśniowo-Czekoladowy tort.
Instrukcje
Odstawić 1/4 szklanki rozgniecionych ciasteczek do polewy. W dużej misce, połączyć pozostałe ciasteczka i masło; rozłożyć na 13-in. x 9 po. talerz. Odłóż na bok.
W dużej misce połączyć ubite mieszanki polewy, mleko i wanilię; ubić na małej prędkości, aż do zmieszania. Beat na wysokim poziomie przez 4 minuty lub do zgrubienia i sztywne szczyty tworzą.
Dodać serek śmietankowy; ubić do gładkości.
Rozłożyć na skórce; wierzch z nadzieniem ciasta.
Posypać zastrzeżonymi ciasteczkami. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 12-24 godzin przed podaniem.