Tort Czekoladowo - Cytrusowy Migdałowy

Tort Czekoladowo - Cytrusowy Migdałowy
Czekoladowy cytrusowy migdałowy Torte może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 619 kalorii, 11g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Tort Czekoladowo-Migdałowy, Migdałowy Tort Czekoladowy, oraz Tort Czekoladowo-Migdałowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Płaszcz a 10-in. springform patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
W robocie kuchennym pulsuj migdały i słodko-gorzką czekoladę, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodaj kakao i pulse do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
5
W średniej misce ubij żółtka, cukier, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową, aż mieszanina będzie gęsta i blada. Ubić w mieszaninie czekoladowo-migdałowej i roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W czystej misce z czystymi ubijakami ubij białka i sól, aż utworzą się sztywne szczyty; nie przegryzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Białka delikatnie złóż na masę czekoladową, a następnie wlej do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec, aż ciasto odrywa się od krawędzi patelni i top jest dobrze rumiane, o 50 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Ostudzić całkowicie na stojaku. Aby służyć, Uruchom nóż wokół ciasta, zwolnij patelnię i pokrój ciasto na kliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Udekoruj lekkim pyłem kakao w proszku, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn