Tort Brownie z Żurawiną

Tort Brownie z Żurawiną
Tort Brownie z Żurawiną może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 441 kalorii , 6 g białka i 21 g tłuszczu . Za 99 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz pod ręką mieszankę do brownie z fudge, sok żurawinowy, orzechy pekan i kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 55 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Podobne przepisy to Tort w skorupce migdałowej , Tort migdałowy ze śmietaną i wiśniami oraz Niemieckie ciasto cytrynowe z żurawiną, znane również jako żurawinowe zitronenkuchen .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mieszankę brownie, jajka, olej i wodę. Wymieszaj z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
2 Szklanki Podstawowego Ciasta Ciasteczkowego2 Szklanki Podstawowego Ciasta Ciasteczkowego
Opcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone MoreleOpcjonalnie Można Dodać Wiśnie Maraschino I Suszone Morele
Dekoracje CukierkoweDekoracje Cukierkowe
18 Tortilli Mącznych (8 Cali), Podgrzanych18 Tortilli Mącznych (8 Cali), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
2
Przełożyć do natłuszczonej formy o średnicy 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami. Całkowicie ostudzić na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
Cała Pomarańcza Ze Skórką - Pokrojona, Pozbawiona Pestek I ZmiksowanaCała Pomarańcza Ze Skórką - Pokrojona, Pozbawiona Pestek I Zmiksowana
4
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy, sok żurawinowy i cukier do uzyskania gładkiej konsystencji; odłóż 1 szklankę bitej śmietany do dekoracji. Wymieszaj pozostałą śmietankę z mieszanką serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kły Z Wosku CukrowegoKły Z Wosku Cukrowego
1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru
1/2 Do 1 łyżeczki Soli Cebulowej1/2 Do 1 łyżeczki Soli Cebulowej
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
5
Ostrożnie rozprowadź na brownie. Wymieszaj sos żurawinowy; ostrożnie rozprowadź na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
6
Udekoruj odłożoną bitą śmietaną i połówkami orzechów pekan, jeśli chcesz. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem. Schłodź resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru1 Opakowanie (0,3 Uncji) żelatyny Truskawkowej Bez Cukru
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę MuszkatołowąZmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn