Tort Babuni II
Babka Funt ciasto II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 2625 kalorii, 31g białka, oraz 135 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 682 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tort Babuni i, Ciasto cytrynowe babci, oraz Ciasto czekoladowe babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 3-8x4 calowe patelnie Bochenek, następnie linia z pergaminem.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei. Ubić mąkę na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.
Równomiernie wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Po wyjęciu ich z piekarnika natychmiast poluzuj krawędzie ciasta nożem. Pozostawić do ostygnięcia w patelniach przez 10 minut, a następnie wyjąć z patelni. Zdjąć pergamin i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.