Tort babci Red Velvet

Tort babci Red Velvet
Ciasto z czerwonego aksamitu babci może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,77 zł za porcję. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka cukru, mąki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort babci Red Velvet, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12 na 17-calową galaretkę, papier pergaminowy
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. W międzyczasie, w małej misce, zrobić pastę z czerwonego barwnika spożywczego, kakao i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjmij miskę z miksera stojącego i wymieszaj pastę ręcznie z kremowym masłem. W miarce wymieszaj jajka z maślanką i dodaj do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać z octem i wanilią, a następnie dodać mąkę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
WaniliaWanilia
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
Mieszać aż do połączenia, ale nie nad wymieszać.
8
Posmaruj patelnię prześcieradłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połóż pergamin na górze. Posmaruj pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
10
Wlać ciasto na patelnię i wygładzić górę, aby wyrównać ciasto, za pomocą przesuniętej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
11
Piec ciasto, aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
12
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Podgrzać wszystkie składniki w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubijać, aż sos zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przed użyciem lekko ostudzić.
4
Odwróć ciasto na deskę do krojenia i pokrój na ćwiartki z dłuższej strony. Aby zmontować ciasto, rozłóż 1 ćwiartkę z odrobiną lukru na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Posypać ćwiartką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
6
Dodaj kolejną warstwę ciasta i powtórz. Kontynuuj aż do dodania ostatniej warstwy. Wierzch zamrozić i posypać pozostałymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn