Ciasto z czerwonego aksamitu babci może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,77 zł za porcję. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka cukru, mąki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort babci Red Velvet, oraz Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12 na 17-calową galaretkę, papier pergaminowy
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. W międzyczasie, w małej misce, zrobić pastę z czerwonego barwnika spożywczego, kakao i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
Masło
Kakao W Proszku
Krem
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyjmij miskę z miksera stojącego i wymieszaj pastę ręcznie z kremowym masłem. W miarce wymieszaj jajka z maślanką i dodaj do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Mikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wymieszać z octem i wanilią, a następnie dodać mąkę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Wanilia
Ocet
Mąka Uniwersalna
7
Mieszać aż do połączenia, ale nie nad wymieszać.
8
Posmaruj patelnię prześcieradłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Połóż pergamin na górze. Posmaruj pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
10
Wlać ciasto na patelnię i wygładzić górę, aby wyrównać ciasto, za pomocą przesuniętej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Patelnia
11
Piec ciasto, aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
12
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
1
Podgrzać wszystkie składniki w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ubijać, aż sos zgęstnieje, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Przed użyciem lekko ostudzić.
4
Odwróć ciasto na deskę do krojenia i pokrój na ćwiartki z dłuższej strony. Aby zmontować ciasto, rozłóż 1 ćwiartkę z odrobiną lukru na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Posypać ćwiartką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
6
Dodaj kolejną warstwę ciasta i powtórz. Kontynuuj aż do dodania ostatniej warstwy. Wierzch zamrozić i posypać pozostałymi orzechami pekan.