Tofu I Curry Warzywne Z Ryżem

Tofu I Curry Warzywne Z Ryżem
Przepis Tofu i curry warzywne z ryżem może zaspokoić indyjskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,43 zł za porcję. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka rozdartych liści bazylii, ryż, okra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 153 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry warzywne z tofu + gratisy, Cari Chay Warzywa I Tofu Curry, oraz Warzywa i tofu kokosowy Czerwony Curry daikon Noodles dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Berger Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Berger Gruner Veltliner (1 Litr)
Gruner Veltliner Bergera to kwintesencja letniego sippera! Ta Austriacka odmiana białych winogron produkuje ostre i skoncentrowane na minerałach wino z nutami cytrusów, skórki cytryny, liczi i odrobiną pikanterii, która może przypominać biały pieprz. Jego orzeźwiająco rześkie ciało świetnie sprawdza się w ciepły letni dzień, zwłaszcza gdy jesteś na świeżym powietrzu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn