Tofu Hot-And-Sour Soup
Tofu Hot-And-Sour zupa może być tylko zupa szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, sos pieprzowy, ocet ryżowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Gorąca i kwaśna zupa z Tofu, oraz Zupa jarzynowa Hot & Sour z Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzyby moczyć w gorącej wodzie około 20 minut lub do miękkości; odcedzić. Spłukać ciepłą wodą; odcedzić.
Usunąć i wyrzucić łodygi; pokroić czapki w cienkie paski.
Podgrzać grzyby i pozostałe składniki z wyjątkiem tofu do gotowania w piekarniku holenderskim 4-quart; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 5 minut. Wymieszać z tofu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 3 do 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.