Toffi tort maślany z lukrem czekoladowym Ganache

Toffi tort maślany z lukrem czekoladowym Ganache
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj toffi z masłem toffi z lukrem czekoladowym Ganache. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 613 kalorii, 6G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciasteczek piruet, półsłodkie chipsy czekoladowe, kawałki toffi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brązowy toffi toffi z czekoladowym Ganache, 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, oraz Babeczki czekoladowe nadziewane masłem orzechowym z lukrem czekoladowym Ganache.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj DNA i boki dwóch okrągłych patelni do ciast 9-lub 8-calowych za pomocą sprayu do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zrobić, piec i ostudzić ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Warstwy przechowywać w lodówce około 45 minut dla łatwiejszej obsługi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Tymczasem, w średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy i ubijanie śmietany odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund do 2 minut 30 sekund, mieszając co 30 sekund, aż krem jest gorący. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Przechowywać w lodówce 30 do 40 minut lub do ostygnięcia. Mieszaj, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby się rozprzestrzenić, ale nadal będzie błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Pokrój każdą warstwę ciasta na pół poziomo, aby w sumie 4 warstwy. Zarezerwuj 1 górną warstwę.
5
Umieść 1 dolną warstwę ciasta, pokrój bok do góry, na talerzu do serwowania.
6
Rozprowadzić cienką warstwą lukru; posypać 1/3 szklanki bitów toffi. Powtórz z 2 więcej warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Umieść zarezerwowaną warstwę na górze, zaokrąglony bok do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
8
Posypać pozostałe kawałki toffi na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki ToffiKawałki Toffi
9
Udekoruj ciasteczkami piruetowymi. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn