Toffi Snickerdoodles

Toffi Snickerdoodles
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj toffi Snickerdoodles. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 177 kalorii. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 19 centów za porcję. Mieszanka ekstraktu z migdałów, mąki, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Miękkie i żucia toffi Snickerdoodles, Ciasto dyniowe toffi z lukrem toffi, oraz Ciasto toffi z czekoladowym Ganache toffi.

Instrukcje

1
W dużej misce posmaruj masło, olej i cukry, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij jogurt i ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
JajkoJajko
3
Połącz mąki, krem z kamienia nazębnego, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Dodaj chipsy toffi i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MigdałyMigdały
SólSól
4
Rzuć do 1-in. kulki, a następnie w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
RolkaRolka
5
Miejsce 2. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia. Spłaszcz widelcem zamoczonym w cukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn