To-Die-For Fettuccine Alfredo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fettuccine Alfredo. Jedna porcja zawiera 977 kalorii, 23G białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, makaron fettuccini, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 8568 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Niskotłuszczowy Fettuccine Alfredo.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać fettuccini i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W dużym rondlu roztopić masło na śmietanie na małym ogniu.
Dodać sól, pieprz i sól czosnkową. Wymieszaj ser na średnim ogniu, aż się stopi; to zagęści SOS.
Do sosu dodać makaron. Użyj tyle makaronu, tak, że cały sos jest używany i makaron jest dokładnie powlekane.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.