To, Co Nazywamy Farszem: Chała, Pieczarki I Seler

To, Co Nazywamy Farszem: Chała, Pieczarki I Seler
Przepis, co nazywamy farszem: chała, grzyby i seler jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 71 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka tymianku, pietruszka z płaskim liściem, grzyb cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chała, Farsz Z Dzikich Grzybów I Ziół, Chleb chała - farsz grzybowy z dzikim ryżem i rodzynkami, oraz Farsz cebulowy, selerowy i grzybowy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn