Tiramisus Indywidualny
Poszczególne Tiramisus może być tylko przystawka szukasz. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 11g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, ekstrakt z wanilii, kakao i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Dyniowy Tiramisus, Lasagnas Indywidualny, oraz Indywidualne klopsiki mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka, cukier i wino umieścić w metalowej misce.
Umieść miskę na patelni z ledwo gotującą się wodą, tworząc podwójny kocioł.
Mieszaj mieszaninę stale, aż mieszanina stanie się spieniona, a następnie kremowa, podwajając rozmiar, około 5 minut. Mieszanina powinna być nieprzyjemnie ciepła w dotyku, ale nie płonąca.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W małej misce do mieszania, ubij śmietanę do uzyskania miękkich szczytów, około 2 minut i odstaw na bok.
W średniej misce wymieszaj makietę sera Mascarpone z mieszaniną jajek, używając średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego. Złóż bitą śmietanę.
Wlać kawę do szerokiej miski; krótko zanurzyć 3 plastry ciasta funta w kawie, około 3 sekund z każdej strony.
Przenieś do szkła parfait o pojemności od 6 do 8 uncji, aby utworzyć pierwszą warstwę. Top plastry ciasta z kilku łyżek masy wypełniającej krem. Powtórz proces z kolejnymi 3 plastrami ciasta i top z większą mieszaniną wypełniającą. Powtórz proces dla pozostałych okularów parfait. Każdy deser polać kakao. Przechowywać w lodówce przez kilka godzin przed podaniem.
W małej misce, śmietany razem serek, jogurt i ekstrakt waniliowy z mikserem, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce, jeśli pożądana jest bardziej jędrna konsystencja. Stosuj w recepturach jako niedrogą alternatywę dla mascarpone.