Tiramisu Toffee Torte
Tiramisu Toffee Torte może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 93 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz batoniki heath, ciężką śmietanę do ubijania, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Tiramisu Torte, Tiramisu Angel Torte, oraz Toffi Tiramisu.
Instrukcje
Linia druga nasmarowana 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia z woskowanym papierem i nasmarować papier; odstawić. W dużej misce połącz mieszankę ciasta, kawę i białka; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na medium przez 2 minuty. Złóż w posiekanych batonach.
Wlać do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
Na lukier, w dużej misce, ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie gładki. Ubić w syropie czekoladowym i wanilii.
Dodaj krem do ubijania. Beat na dużej prędkości, aż lekki i puszysty, około 5 minut.
Każde ciasto pokroić poziomo na dwie warstwy.
Umieścić dolną warstwę na talerzu; skropić 2 łyżkami kawy.
Rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Powtórz warstwy dwa razy. Wierzch z pozostałą warstwą ciasta. Wierzch i boki ciasta z pozostałym lukrem. Przechowywać w lodówce przez noc.
Udekoruj posiekanym batonikiem.