Tipsy wołowe i karczochy z sosem Merlot i czarnym pieprzem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Końcówki wołowiny i karczochy z Merlot i sosem z czarnego pieprzu może być ogromny przepis, aby spróbować. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy serca, drobny groszek, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Proste końcówki wołowe i sos, Patelnia wołowina porady i sos, oraz Tipsy wołowe z sosem chrzanowym.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu doprowadzić wino do wrzenia. Zmniejszyć ciecz o połowę, około 8 do 10 minut.
Dodaj końcówki wołowiny, stek przyprawy, i pieprz doprowadzić do duszenia i gotować przez 5 protokół. Wymieszać z karczochów i grochu i gotować do ogrzania przez, o 4 Więcej minut.
Podawać na gorąco. z puree bazyliowym.;
Usuń plastik z puree ziemniaczanego. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokim ustawieniu przez 3 minuty.
Wyjąć z kuchenki mikrofalowej i wymieszać. Wróć do kuchenki mikrofalowej i gotuj przez dodatkowe 2 do 3 minut. Wymieszaj pesto i posiekaną świeżą bazylię.