Tim Perry ' s Soup (kremowa Curry zupa Kalafiorowo-brokułowa)

Tim Perry ' s Soup (kremowa Curry zupa Kalafiorowo-brokułowa)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać zupę Tim Perry (kremowy Curry kalafior i brokuły zupa) spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.46 za porcję. Jeśli masz brokuły, kalafior, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Z Kalafiora Brokułowego, Kremowa Zupa Z Kalafiora Brokułowego Z Serem Pleśniowym, oraz Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora.

Instrukcje

1
W stockpot, połączyć bulion z kurczaka, cebula, kalafior, i brokuły. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Przyprawiamy Curry, bulionem z kurczaka, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
W misce połączyć mąkę i 1/2 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Trzepaczka energicznie, aż nie ma grudek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodaj mieszaninę do zupy, ciągle mieszając, gdy zupa zgęstnieje. Wymieszać z serem Cheddar aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo PosiekanaPokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jules Taylor Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Tętniące życiem wino z cytryną i białymi brzoskwiniami z delikatną powłoką wanilii i mrowieniem białego pieprzu. Zapewnia przyjemny suchy kręgosłup, a jednocześnie jest warstwowy i kremowy z miękką kwasowością i orzechowymi niuansami. Jest jasny i świeży z wielkim bogactwem i fakturą z dzikiego fermentu i zapewnia szczególnie długie, harmonijne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn