Tilapia z Tomatillos i awokado wypełnione Maque Choux
Tilapia z pomidorami i awokado wypełnione Maque Choux może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, papryka, tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tilapia Kim z Maque Choux, Maque Choux, oraz Maque Choux dla podobnych receptur.
Saute ryby 3 minuty z każdej strony lub aż nieprzezroczyste. Wyciśnij sok z 1/2 limonki na rybę i ostrożnie przesuń filety na ciepły talerz. Przykryj rybę, aby była ciepła. Powrót patelni do ciepła i dodać pozostałą łyżkę oleju, 1 obrót patelni. Na średnim ogniu, szybko podsmażyć czerwoną cebulę, jalapeno i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podsmażyć minutę lub tak, dodać pokrojone w kostkę pomidory z nasion i soków. Doprawić mieszankę grubą solą i podsmażyć mieszaninę warzyw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Tomatillos
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
7
Po uzyskaniu sosu pracy, dostać drugą patelnię gorąco na umiarkowanym ogniu do maque choux.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia (1 obrót patelni) posiekaną cebulę, jalapeno i czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Saute 2 lub 3 minuty. Pracując na talerzu, aby złapać mleczne soki, zeskrobać kukurydzę z kolby. Rozbić ziarna i wlać do patelni.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Kukurydzę połączyć z papryką i cebulą. Doprawić posypką cukru, szczyptą pieprzu cayenne i solą. Gdy mieszanina pęcherzyków, zmniejszyć ogień, aby gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
15
Awokado pokroić w 1/2 długości i usunąć pestki. Wycisnąć sok z limonki na awokado, aby zapobiec ich brązowieniu i doprawić je odrobiną grubej soli. Ułóż na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
1 Truskawka Bez łuski
1/2 Funta Piersi Z Indyka
16
Aby służyć, wypełnić awokado z maque choux, pozwalając kukurydza rozlać w dół i po bokach awokado na półmisek. Dojrzałe awokado jest łyżką z dala od skóry z kawałkami kremowej, ciepłej kukurydzy i papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.