Tilapia Z Migdałami Kokosowymi
Migdał kokosowy Crusted Tilapian jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 25 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Mieszanka migdałów, pieprzu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tilapia Kokosowo-Migdałowa, Migdałowa Tilapia, oraz Migdałowa Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Linia blachy do pieczenia z wkładką Silpat lub pergaminem.
Połącz migdały, kokos oraz sól i pieprz. Puls w robocie kuchennym, aż dobrze połączone. Powinna to być Tekstura bułki tartej.
Połóż tilapię na blasze do pieczenia.
Na każdy filet posypać mieszanką orzech/kokosowy. Wierzchy każdego fileta spryskać oliwą z oliwek.
Piec przez około 20 minut, aż top jest lekko rumiane i tilapia jest gotowane przez & flakey.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.