Tilapia z mąki kukurydzianej z czarną fasolą i salsą
Przepis kukurydziana-Crusted Tilapia z czarną fasolą i Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.72 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, mączkę kukurydzianą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą, Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą Tomatillo, oraz Sałatka Z Tilapii Z Mąki Kukurydzianej.
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.