Tilapia z Citrus Bagna Cauda

Tilapia z Citrus Bagna Cauda
Tilapia z Citrus Bagna Caudan jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skórkę pomarańczową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zwęglone szparagi z Citrus Bagna Cauda, Bagna Cauda, oraz Bagna Cauda.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować masło i 2 łyżki oliwy z oliwek extra-virgin w ciężkim rondlu na małym lub średnim ogniu, aż masło stopi się, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać anchois i mieszać, aż anchois rozpuścić, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4
Dodać czosnek i gotować tylko do pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sokiem pomarańczowym, bazylią i skórką z cytryny i pomarańczy. SOS doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Bagna cauda sos może być wykonane 1 dzień naprzód. Ostudzić, następnie przykryć i schłodzić. Przewiń przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Posypać rybę solą i pieprzem i posmarować obie strony ryby pozostałymi 2 łyżeczkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Pracując w 2 partiach, smażyć rybę, aż będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Przełóż rybę na talerz. Przykryć folią i ogrzać w piekarniku podczas gotowania drugiej partii ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Polać sosem wokół ryby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn