Tilapia z chrupiącą powłoką na jedną (lub więcej)

Tilapia z chrupiącą powłoką na jedną (lub więcej)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Tilapię z chrupiącą powłoką na jedną (lub więcej) próbę. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 3,47 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Jeśli masz bułkę tartą, jajko, filety tilapia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiąca powłoka rybaka, Smażona Okra Z Chrupiącym Parmezanem, oraz Chrupiąca Tilapia.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia25
Magazyn