Tilapia smażona na patelni z masłem limonkowym Chile
Tilapia smażona na patelni z masłem limonkowym Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 2951 kalorii, 343g białka, oraz 177 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 32,06 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sok z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Tilapia smażona na patelni z masłem limonkowym Chile, Zapiekane przegrzebki z azjatyckim sosem limonkowo-chile, oraz Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z masłem limonkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Make Chile lime butter:.Wymieszać masło, szalotka, skórka, sok z limonki, chile i sól w misce.Przygotuj rybę:.Rybę osuszyć i posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podgrzać 1 łyżka oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż tylko palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Saute 3 kawałki ryby, za pomocą szpatułki, aby włączyć raz, aż złoty i tylko gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Przenieść na talerz i saute pozostałe ryby w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Podawać każdy kawałek ryby z odrobiną chile Lime butter.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.