Panierowana Tilapia z salsą z czarnej fasoli może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 87 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Jeśli masz filety z tilapii, sok z limonki, krakersy ritz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Tilapia panierowana z salsą z Czarnej Fasoli, Przyprawiona Tilapia Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Pikantna Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango I Salsą Tomatillo.
Instrukcje
1
Umieść okruchy krakersów w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® Neufchatel
2
Szczotkuj ryby z 3 łyżkami. mayo. Zanurz rybę w okruchach, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
3
Wymieszać pozostały majonez i jalapeos.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
4
Podgrzać 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać rybę, partiami; gotować 3 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie złotobrązowa z obu stron i łatwo się płatkuje widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. W międzyczasie połącz pozostałe składniki.
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.