Tilapia Migdałowa

Tilapia Migdałowa
Migdałowa Tilapia może być tylko bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz naturalne migdały, czosnek i zioła przyprawy mieszanka, olej canolan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 11 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Migdałowa Tilapia, Migdałowa Tilapia, oraz Dijon Almond Crusted Tilapia są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieścić pierwsze 4 składniki w blenderze lub robocie kuchennym; proces 45 sekund lub do drobno zmielone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przenieść mieszaninę okruchów do płytkiego naczynia.
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Musztardę szczotkować po obu stronach filetów; pogłębiać w mieszaninie okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
5
Dodaj rybę na patelnię; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn