The Food Matters Cookbook": nowe ciasta krabowe Marka Bittmana

The Food Matters Cookbook
The Food Matters Cookbook": nowe ciastka krabowe Marka Bittmana to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, korzeń selera, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to The Food Matters Cookbook": Pikantny smażony ryż z kiełkami fasoli, kurczakiem i orzeszkami ziemnymi, Projekt Food Matters: Garlicky Edamame Cakes, oraz Mark Bittman Corn.

Instrukcje

1
Wymieszać mięso kraba, korzeń selera, jajko i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SelerSeler
CrabmeatCrabmeat
(Keebler)(Keebler)
2
Dodaj wystarczająco dużo bułki tartej, aby związać mieszaninę na tyle, aby uformować ciasta, które nie pękają zbyt łatwo; zacznij od 2 łyżek i użyj więcej, jeśli potrzebujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
3
Jeśli masz czas, przechowywać w lodówce mieszaninę przez co najmniej 30 minut lub do kilku godzin; będzie łatwiej kształtować. Tymczasem połączyć majonez, musztarda, ogórek, papryka, i szalotki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać solą i pieprzem i mieszać, aż dobrze wymieszane; przechowywać w lodówce sos, aż będziesz gotowy do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Przyprawić mąkę solą i pieprzem, a jeśli używasz curry, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Podgrzej dużą patelnię (najlepiej żeliwną)na średnim ogniu przez 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać olej i podgrzać, aż się połyska. Kształt mieszanki mięsa kraba w 1-cal-grube ciasta, pogłębiać każdy w mące, i gotować, dostosowanie ciepła w razie potrzeby i obracając raz (bardzo delikatnie), aż złoty kolor z obu stron, o 5 minut na stronie. (Pracuj partiami, jeśli robisz małe ciasta; nie chcesz tłoczyć patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Podawać z cytryną i musztardowym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn