The Food Matters Cookbook": nowe ciasta krabowe Marka Bittmana
The Food Matters Cookbook": nowe ciastka krabowe Marka Bittmana to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.33 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, korzeń selera, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 43 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to The Food Matters Cookbook": Pikantny smażony ryż z kiełkami fasoli, kurczakiem i orzeszkami ziemnymi, Projekt Food Matters: Garlicky Edamame Cakes, oraz Mark Bittman Corn.
Instrukcje
1
Wymieszać mięso kraba, korzeń selera, jajko i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Seler
Crabmeat
(Keebler)
2
Dodaj wystarczająco dużo bułki tartej, aby związać mieszaninę na tyle, aby uformować ciasta, które nie pękają zbyt łatwo; zacznij od 2 łyżek i użyj więcej, jeśli potrzebujesz.
Jeśli masz czas, przechowywać w lodówce mieszaninę przez co najmniej 30 minut lub do kilku godzin; będzie łatwiej kształtować. Tymczasem połączyć majonez, musztarda, ogórek, papryka, i szalotki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1-1/2 Uncji Gin
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posypać solą i pieprzem i mieszać, aż dobrze wymieszane; przechowywać w lodówce sos, aż będziesz gotowy do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Przyprawić mąkę solą i pieprzem, a jeśli używasz curry, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Podgrzej dużą patelnię (najlepiej żeliwną)na średnim ogniu przez 2 do 3 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać olej i podgrzać, aż się połyska. Kształt mieszanki mięsa kraba w 1-cal-grube ciasta, pogłębiać każdy w mące, i gotować, dostosowanie ciepła w razie potrzeby i obracając raz (bardzo delikatnie), aż złoty kolor z obu stron, o 5 minut na stronie. (Pracuj partiami, jeśli robisz małe ciasta; nie chcesz tłoczyć patelni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Podawać z cytryną i musztardowym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.