The Big Dipper: Simple Marinara Dipping Sauce

The Big Dipper: Simple Marinara Dipping Sauce
The Big Dipper: prosty sos marinara zanurzenie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pomidory w puszkach, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sos Do Zanurzania Marinara, Smażony bakłażan i Mozzarella z pieczonym sosem marinara, oraz Szaszłyki proste Caprese z sosem balsamicznym.

Instrukcje

1
Podgrzać mały garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, płatki pieprzu i pastę anchois. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pasta AnchoisPasta Anchois
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
3
Dodać natkę pietruszki, pomidory, sól i pieprz. Wymieszać sos, doprowadzić do bańki i gotować 5 minut na małym ogniu, a następnie umieścić w małej misce i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn