The Best Chocolate Chip Cookie Ever (Unless you Have a Better One)
Najlepsze ciasteczka czekoladowe kiedykolwiek (chyba, że masz lepszy) może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Najlepsze ciasteczka czekoladowe / New York Times Chocolate Chip Cookie, Hot Fudge Chocolate Chip Cookie Cookie Dough Ice Cream Sandwich, oraz Ciasto czekoladowe z pieczonym nadzieniem z Pianki i lukrem z ciasta Ciastkarskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasteczka Robyn: Rozgrzej piekarnik do 335 stopni. Nasmaruj arkusze ciastek lub linię papierem pergaminowym.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać; odstawić.
W średniej misce, śmietany razem roztopione masło, brązowy cukier i cukier biały, aż dobrze wymieszane. Ubić wanilią, jajkiem i żółtkiem, aż będzie lekko i kremowo.
Wymieszać przesiane składniki, aż do samego wymieszania. Wymieszać w czekoladzie chipsy ręcznie za pomocą drewnianej łyżki. Upuść ciasto na ciastka po 1/4 szklanki na raz na przygotowane arkusze ciastek. Ciasteczka powinny być oddalone od siebie o około 3 cale.
Piec przez 23 minuty w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż brzegi będą lekko tostowane. Ostudzić na blasze do pieczenia przez kilka minut przed przeniesieniem do stojaków z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Meg ' s cookies: Rozgrzej piekarnik do 354.17°F, lub tak blisko, jak można uzyskać.
Mąkę, sól i sodę przesiać razem w średniej misce. Odstawić.
Za pomocą miksera ręcznego lub stojącego, masła śmietankowego i cukrów, aż zostaną włączone i gładkie.
Dodaj wanilię, wodę, mleko i jajka.
Wymieszać, aż wszystkie składniki zostaną połączone.
Dodaj mąkę, sól i sodę oczyszczoną i zmiksuj do całkowitego włączenia. Wymieszać z czekoladą.
Przykryć i schłodzić ciasto w lodówce przez 25 minut.
Umieść papier pergaminowy na jednej trzeciej arkusza ciastek, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki na arkusz. Niektóre ciasteczka będą na pergaminie, inne wyłączone.