Texas Egg Rolls
Texas Egg Rolls może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Mieszanka owijek z jajkiem, chiles, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Texas Roadhouse Rolls, Texas Roadhouse Rolls, oraz Texas Roadhouse Rolls.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 cala oleju na dużej patelni lub rozgrzać frytkownicę do 350 stopni F (175 stopni C).
Włóż kawałek sera do każdego chile.
Umieść nadziewane chile po przekątnej w opakowaniu rolki jaj. Zwilżyć wszystkie cztery strony opakowania wodą. Złóż boki i delikatnie naciśnij, aby uszczelnić końce. Zaczynając od dołu złóż punkt w górę i delikatnie naciśnij wokół chili.
Zwiń i uszczelnij krawędzie.
Bułki smażyć na rozgrzanym oleju, aż ze wszystkich stron zbrązowią, około 3 minut. Gdy pierwsza strona w ładne i brązowe delikatnie przewrócić i brązowy drugiej stronie. Pracować w małych partiach, aby sajgonki nie dotykały się podczas smażenia.
Wyjąć z oleju do odsączenia na ręcznikach papierowych.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest David & Nadia Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.