Texas Deer Chili

Texas Deer Chili
Jeśli masz około 4 godziny i 30 minut spędzić w kuchni, Texas Deer Chili może być świetny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 6,93 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 8G tłuszczu i w sumie 307 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, mielony kminek, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to Amerykańskie danie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 71%. Słynne Chili z indyka w Deer Valley, Chili z indyka i czarnej fasoli w stylu Deer Valley, oraz 5th Annual Chili Contest: Entry-Texas-Style Chili są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj dziczyznę, cebulę i czosnek na oleju, aż mięso się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełóż do powolnej kuchenki i wymieszaj z chili, fasolą, bulionem oregano, kminkiem, solą i papryką. Gotuj na średnich 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Chili działa naprawdę dobrze z Cava, Shiraz i Grenache. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Sangre de Toro Cava. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
Jasnożółty z drobnym i trwałym perlage. Intensywny. Aromaty kwiatów i świeżych owoców w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Piękny jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn