Texas chleb żurawinowy Jalapeno jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 245 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka orzechów pekan, sól, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Żurawinowy Texas Jalapeno, Chleb Żurawinowy Texas Jalapeno, oraz Texas Jalapeno Jelly dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Nasmarować 2 duże Patelnie bochenkowe lub 6 małych patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
Wymieszać suche składniki, w tym orzechy, w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz mokre składniki i żurawinę w średniej misce. Zrób dobrze w środku suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać mokre składniki do studni i złożyć tylko do momentu, gdy suche składniki będą wilgotne.
5
Mieszanina będzie sztywna. Nie mieszaj.
6
Rozłóż na Patelnie i piecz 70 minut dla dużych patelni bochenkowych lub 30-35 minut dla małych patelni bochenkowych. Skróć czas pieczenia 5-10 minut dla ciemnych patelni. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni. Całkowicie schłodzić przed owinięciem i zamrożeniem.