Texas Burrito Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Burrito wieprzowe z Teksasu. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,93 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 28g białka, oraz 25g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś oregano, tortille z mąki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę, możesz podążać za tym daniem głównym z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burrito Wieprzowe, Burrito Wieprzowe, oraz Texas Pulled Pork dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem. Na dużej patelni brązowe mięso w oleju partiami.
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka.
Połącz sos enchilada, cebulę, marchewkę, oliwki, bulion, kminek, czosnek i oregano; polać mięsem. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Połącz mąkę i śmietanę; wymieszać z mieszanką mięsną. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 30 minut lub do zgęstnienia. Dodaj kolendrę.
Łyżka 2/3 szklanki mieszanki wieprzowej na każdą tortillę; na wierzch z około 3 łyżkami sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Louis Jadot Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot to czyste wino odmianowe produkowane z moszczu Pinot Noir i win wybranych z winnic na poziomie wsi na całym Wybrzeżu i wybrzeżu Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis" w celu poprawy jakości wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie dobierane i, w zależności od rocznika, leżakowane przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą konsystencją skompensowaną okrągłymi, delikatnymi taninami w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, długotrwałe wykończenie.