Tex-Mex Rice and Black-Eyed Peas
Tex-Mex Rice and Black-Eyed Peas to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie z zaleceniami etykiety. W międzyczasie rozgrzać oliwę w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać salsę i kminek i gotować, mieszając, aż salsa będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj black-Eyed peas, Plus płyn z jednej z puszek i 1/4 szklanki wody. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będą kremowe i miękkie, o 12 protokół.
Ryż napełnij widelcem i podziel między miseczki.
Dodać szpinak i kolendrę do mieszanki Black-Eyed pea i mieszać aż zwiędną, o 1 minuta; łyżka równomiernie na ryżu. Do każdej porcji dodać kilka plastrów awokado, trochę sera i więcej salsy.
Podawać ze śmietaną lub jogurtem greckim, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos