Tex-Mex Rice and Black-Eyed Peas

Tex-Mex Rice and Black-Eyed Peas
Tex-Mex Rice and Black-Eyed Peas to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 649 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotuj ryż zgodnie z zaleceniami etykiety. W międzyczasie rozgrzać oliwę w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać salsę i kminek i gotować, mieszając, aż salsa będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
3
Dodaj black-Eyed peas, Plus płyn z jednej z puszek i 1/4 szklanki wody. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będą kremowe i miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Ryż napełnij widelcem i podziel między miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać szpinak i kolendrę do mieszanki Black-Eyed pea i mieszać aż zwiędną, o 1 minuta; łyżka równomiernie na ryżu. Do każdej porcji dodać kilka plastrów awokado, trochę sera i więcej salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Podawać ze śmietaną lub jogurtem greckim, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt GreckiJogurt Grecki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
7
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn