Teriyaki Beef Jerky

Teriyaki Beef Jerky
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc spróbuj Jerky z wołowiną Teriyaki. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 12 godzin i 15 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos teriyaki, ananas, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, The BEST Beef Jerky, oraz Lao Beef Jerky.

Instrukcje

1
Wymieszać sos teriyaki, sos sojowy, brązowy cukier, i sos Worcestershire w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść ananasa i czosnek w robocie kuchennym lub blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę ananasa i mieszaninę teriyaki do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Dodać wołowinę, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
5
Rozgrzej palacza do 225 do 250 stopni F (110 do 120 stopni C).
6
Odcedzić wołowinę i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WołowinaWołowina
7
Wędzona wołowina w rozgrzanym palaczu, aż suszona będzie sucha i żująca, ale nie chrupiąca, od 6 do 8 godzin. Jerky przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JerkyJerky
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn