Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, nasiona sezamu, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Sezam Teriyaki / Miód Szkliwione Żeberka Wieprzowe, oraz Żeberka Zapasowe Oszklone Rumem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Wymieszać sól i pieprz w małej misce z proszku pięć przypraw. Rozetrzyj część mieszaniny na żebrach, a następnie przechowuj Pozostałe pocierać w hermetycznym pojemniku do innego użycia. Ułóż żeberka w jednej warstwie na patelni i powoli piecz przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Aby Teriyaki glazury: w garnku, połączyć sos sojowy, sok grejpfrutowy, sos hoisin, ketchup, ocet winny ryżowy, chile, czosnek, i imbir na średnim ogniu. Doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu i gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 20 protokół. Rezerwy 1 szklanka Teriyaki glazury w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Czerwony Grejpfrut, Bez Pestek, Przekrojony Na Pół
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
W ciągu ostatnich 30 minut gotowania, podlać żeberka polewą Teriyaki. Po ich zakończeniu mięso zacznie odciągać się od kości. Tuż przed jesteś gotowy do jedzenia, baste żeberka z Teriyaki glazury ponownie i trzymać je pod brojlerem przez 5 do 8 minut, aby żeberka ładny chrupiący brązowy. Oddziel żebra tasakiem lub ostrym nożem, przecinając co drugie żebro, aby uzyskać 2 kości na sztukę. Ułóż je na talerzu i wylej na zarezerwowaną glazurę.