Tequila Limonka Pieczona Pierś Z Indyka

Tequila Limonka Pieczona Pierś Z Indyka
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Tequila Lime Pieczona pierś z indyka może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 82g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.65 za porcję. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka złotej tequili, pierś z indyka, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczaka Tequila-Limonka z winegretem Tequila-Limonka, Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku, oraz Tequila Lime Grillowana kanapka z kurczakiem Club z Guacamole i pieczonym majonezem Jalapeno.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Włożyć pierś indyka, skórą do góry, na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
W mini robocie kuchennym umieść czosnek i jalapeño. Przykryć; procesować do drobno posiekanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj chili w proszku, sól, pieprz, olej, 2 łyżki tequili i 2 łyżki soku z limonki. Okładka; proces, za pomocą impulsów włączania i wyłączania, aż do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
TequilaTequila
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Rozluźnij skórę indyka, używając palców lub łyżki; przetrzyj mieszankę czosnku pod i nad skórą indyka. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części piersi i nie dotykała kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Wlać sok pomarańczowy, bulion i pozostałe 1/4 szklanki każda tequila i sok z limonki do pieczenia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
TequilaTequila
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Piecz od 2 godzin do 2 godzin 30 minut lub do czasu, aż termometr wskaże co najmniej 74°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Indyka ułożyć na ciepłym talerzu; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem. Łyżka soków z patelni nad indykiem; dekoruj klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn