Tazukuri (suszona sardynka)

Tazukuri (suszona sardynka)
Tazukuri (suszona sardynka) jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 300 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz cukier, małe sardynki, nasiona sezamu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Food.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, Tazukuri (Kandyzowane Sardynki), oraz Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn