Sałatka Taverna może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pomidory, sos pieprzowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz Sałatka z kurczaka i grillowanej kukurydzy z greckim jogurtem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek, ostry sos pieprzowy, nasiona anyżu i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Sok Z Cytryny
Anyż
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać z gotowanym makaronem, serem ricotta, pomidorami i oliwkami. Kryj się i wyluzuj.