Tarty Z Masłem Orzechowym
Ten przepis służy 12. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1301 kalorii, 27g białka, oraz 78g tłuszczu na porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło orzechowe, błyskawiczną mieszankę budyniu waniliowego, karton bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peanut Butter Snickerdoodle tarty z cynamonową skórką orzechową, Tarty Z Masłem Orzechowym, oraz Tarty Z Masłem Orzechowym podobnych receptur.
Instrukcje
Do każdej tartej skorupy łyżkę z bitą polewą, odstawić. W dużej misce ubić mleko i masło orzechowe, aż będzie gładkie.
Dodać suchą mieszankę budyniową; pokonać 1 minutę. Złóż pozostałą bitą polewę.
Łyżka około 1/2 szklanki napełniania do każdej skorupy. Wyluzuj. Tuż przed podaniem każdą z nich po 1/2 łyżeczki galaretki. Resztki mogą być zamrożone.