Tarty Z Kremem Kokosowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Kokosowe tarty budyń spróbować. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilii, kokos, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Kremem Kokosowym, Tarty Kokosowe Z Ciemną Czekoladą, oraz Tarty Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu ubić żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą. Mieszanina będzie gęsta. Stopniowo ubijać śmietaną, mlekiem i kokosem, aż będzie gładka.
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu i gotować, nadal mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina lekko zgęstnieje (dojdzie do wrzenia).
Wyjąć z ognia i wymieszać w ekstraktach z wanilii i kokosa.
Przenieść krem do nowej miski, przykryć powierzchnię folią i pozostawić do ostygnięcia. Podczas schładzania, Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko posmaruj 12-patelniową puszkę muffinek.
Arkusz ciasta francuskiego przeciąć na pół, układając jedną połowę na drugiej i odstawić na 5 minut.
Ciasto zwinąć szczelnie od krótkiego końca, zawinąć w papier woskowany lub pergaminowy i włożyć do lodówki na około 5 minut.
Wyjąć ciasto z lodówki i pokroić na dwanaście rund.
Układaj każdą rundę na lekko posypanej mąką desce i zwijaj każdą z nich, aż będą miały około 10 cm średnicy. Ciasto wcisnąć do puszki z muffinkami. Lekko uszczypnij nakładające się kawałki na górze każdej puszki. Upewnij się, że ciasto dolne jest GRUBSZE niż ciasto boczne. Schłodzony budyń wrzucić do skrzynek i piec przez 30-35 minut, aż ciasto i budyń staną się złote. Krem może mieć na wierzchu ciemne plamy – jest to całkowicie normalne, a nawet pożądane. Pozostaw tarty w puszce na 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Krem opadnie, ale znowu jest ok. Smacznego! Te są najlepiej cieszą się w dniu, w którym są one wykonane.