Tarty z karczochów i ziół
Karczochy i tarty ziołowe wymagają około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 24 porcje z 194 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 3 osoby ucieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka ciasta francuskiego, sera mozzarella, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Tarty z karczochami i fetą, Tarty Z Karczochami I Serem, oraz Tarty Ze Szpinakiem I Karczochami.
Instrukcje
Rozmrażaj arkusze ciasta w temperaturze pokojowej przez 40 minut lub do momentu, gdy będą łatwe w obsłudze.
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub sprayu z warzyw gotowania spray.
Wymieszaj ser śmietankowy, ser mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu, aż składniki zostaną zmieszane. Wymieszać z karczochami, czerwoną papryką i pietruszką. Doprawić do smaku.
1 arkusz ciasta rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Zwiń arkusz na 12-calowy kwadrat.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Umyj brzegi ciasta wodą. Złóż na krawędziach 1/2 cala ze wszystkich stron, mocno naciskając widelcem, aby utworzyć obręcz. Ciasto dokładnie nakłuć widelcem. Powtórz z pozostałym ciastem.
Podzielić mieszaninę sera między Skórki ciasta i rozprowadzić do 1/2 cala krawędzi.
Każdy z nich posypać pozostałym serem.
Piec przez 20 minut lub do złotego koloru.
Pozostaw do ostygnięcia przez 5 minut na stojaku z drutu.