Tarty z jabłkami i malinami z kruszonką

Tarty z jabłkami i malinami z kruszonką
Tarty jabłkowo-malinowe z kruszonką przygotowuje się od początku do końca w około 55 minut . Za 1,37 USD za porcję otrzymujesz deser dla 2 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 233 kalorie . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup maliny, brązowy cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 26% , to danie nie jest tak wyjątkowe. Podobne przepisy obejmują Bread Crumb Topped Cod , Mini Spiced Apple Tarts with Chocolate i Raspberry Cupcakes With Raspberry Icing .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj maliny i jabłko. W małej misce wymieszaj cukier, tapiokę, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
TapiokaTapioka
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
2
Posyp mieszanką jabłkową i delikatnie wymieszaj, aby równomiernie ją pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Odstawić na 15 minut.
4
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj każdą połówkę na okrąg o średnicy 18 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej1 Płaska łyżka Drobnej Soli Morskiej
5
Przenieś ciasto do dwóch nienatłuszczonych 4-calowych foremek do tart z wyjmowanymi spodami. Przytnij ciasto równo z krawędzią. Nałóż łyżką mieszankę malinową do muszli ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
6
Skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grube PrecleGrube Precle
7
Aby posypać wierzch, w misce wymieszaj mąkę i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zgniecione Płatki Cinnamon LifeZgniecione Płatki Cinnamon Life
Posypka Do PosypaniaPosypka Do Posypania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
8
Pokrój masło na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grube PrecleGrube Precle
9
Posyp mieszanką malinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
10
Piec w temperaturze 375° przez 35–40 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie bulgotać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn