Tarty Z Dżemem
Tarty z dżemem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 24 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać przepis ciasto tarta, udekorować: owoce, dżem owocowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj połowę słodkiego ciasta do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieść ciasto na 12 do 14 małych wysmarowanych (2 1/2 - do 3-calowych) patelniach i delikatnie naciśnij ciasto na patelnie. Powtórz z pozostałym ciastem.
Umieścić patelnie na blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Tarty układamy folią i wypełniamy ryżem lub masami do ciast.
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy brzegi tarty zaczną brązowieć.
Rozprowadzić 1 do 2 łyżeczek dżemu do każdej tarty.
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub aż brzegi będą złote.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Podawać na ciepło lub pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Uwaga: Możesz również zrobić tarty w miniaturowych puszkach z muffinkami.
Ciasto rozwałkować zgodnie z zaleceniami; pokroić na 2 kwadraty 1/4 cala. Wciśnij równomiernie kwadraty do nasmarowanych miniaturowych puszek na muffinki, zaokrąglając rogi. Linię I wypełnić zgodnie z zaleceniami w Kroku 2, a następnie piec w temperaturze 425 przez 6 do 8 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć.
Zdjąć folię i ciężarki. Napełnić każdą tartę od 1/2 do 1 łyżeczki dżemu.
Piec w temperaturze 425 przez 6 do 8 minut lub aż brzegi będą złote. Ostudzić i podawać lub przechowywać zgodnie z zaleceniami.