Tarty Z Dżemem

Tarty Z Dżemem
Tarty z dżemem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 24 porcjami. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać przepis ciasto tarta, udekorować: owoce, dżem owocowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj połowę słodkiego ciasta do grubości 1/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Umieść ciasto na 12 do 14 małych wysmarowanych (2 1/2 - do 3-calowych) patelniach i delikatnie naciśnij ciasto na patelnie. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Umieścić patelnie na blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Tarty układamy folią i wypełniamy ryżem lub masami do ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy brzegi tarty zaczną brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Zdjąć folię i ciężarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Rozprowadzić 1 do 2 łyżeczek dżemu do każdej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
9
Piec w temperaturze 425 przez 8 do 10 minut lub aż brzegi będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić w patelniach na stojakach z drutu 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Usuń z patelni.
12
Podawać na ciepło lub pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
13
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.
14
Uwaga: Możesz również zrobić tarty w miniaturowych puszkach z muffinkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
15
Ciasto rozwałkować zgodnie z zaleceniami; pokroić na 2 kwadraty 1/4 cala. Wciśnij równomiernie kwadraty do nasmarowanych miniaturowych puszek na muffinki, zaokrąglając rogi. Linię I wypełnić zgodnie z zaleceniami w Kroku 2, a następnie piec w temperaturze 425 przez 6 do 8 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Zdjąć folię i ciężarki. Napełnić każdą tartę od 1/2 do 1 łyżeczki dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
17
Piec w temperaturze 425 przez 6 do 8 minut lub aż brzegi będą złote. Ostudzić i podawać lub przechowywać zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn