Tarty jabłkowe z boczkiem i bourbonem

Tarty jabłkowe z boczkiem i bourbonem
Bourbon Bacon Apple Tarts wymaga około 1 godziny i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 169 kalorii , 2 g białka i 9 g tłuszczu . Za 47 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ciasto francuskie, mielony cynamon, sól i kilka innych składników, możesz go zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular wynoszący 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mini Spiced Apple Tarts with Chocolate , Wildwood Ovens Bourbon Apple Glazed Cedar Plank Salmon i Chocolate Coconut Tarts .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Queso Fresco, Pokruszone, Do PodaniaQueso Fresco, Pokruszone, Do Podania
2
Połóż ruszt do pieczenia na blasze do pieczenia. Spryskaj ruszt nieprzywierającym sprayem do pieczenia i połóż boczek na ruszcie w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Mielonego Kminu (około Garści)1 łyżka Mielonego Kminu (około Garści)
Wytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteWytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania
3
Posyp połową cukru surowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
4
Włóż patelnię do piekarnika i piecz przez 8 minut. Obróć bekon i posyp go pozostałym cukrem. Włóż z powrotem do piekarnika i piecz, aż bekon będzie zrumieniony i chrupiący, kolejne 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteWytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Dojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 Części4 Dojrzałe, Białe Brzoskwinie, Obrane, Wydrążone I Pokrojone Na 1/8 Części
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Queso Fresco, Pokruszone, Do PodaniaQueso Fresco, Pokruszone, Do Podania
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
5
Zdejmij boczek z rusztu, przełóż na talerz i odstaw do całkowitego ostygnięcia. Po ostygnięciu pokrój kandyzowany boczek na małe kawałki, aby użyć go jako dekoracji do tart i odłóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteWytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6
Rozłóż ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni i lekko rozwałkuj arkusz. Za pomocą 2-calowej okrągłej foremki do ciastek wytnij 24 krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Połóż krążki na blasze wyłożonej papierem pergaminowym. Przykryj kratką do pieczenia, aby krążki były jednolite i równe podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania
Queso Fresco, Pokruszone, Do PodaniaQueso Fresco, Pokruszone, Do Podania
8
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż krążki będą złocistobrązowe, około 12 minut. Po upieczeniu wyjąć je z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Queso Fresco, Pokruszone, Do PodaniaQueso Fresco, Pokruszone, Do Podania
9
Do średniej miski dodaj pokrojone w kostkę jabłka i wymieszaj z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)
10
Dodaj cynamon, syrop klonowy, 1/4 szklanki bourbonu, masło i brązowy cukier do jabłek i wymieszaj, aby połączyć. Na dużej patelni podgrzej mieszankę jabłkową na średnio-niskim ogniu. Gotuj, aż jabłka będą miękkie, a płyn zgęstnieje, około 10 do 12 minut. Odstaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnio Kwaśnych Jabłek, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 5 średnio Kwaśnych Jabłek, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
śmietana Kremówka, Ubita, Do Serwowaniaśmietana Kremówka, Ubita, Do Serwowania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Duża Drobna SólDuża Drobna Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
11
Wymieszaj dwa plasterki usmażonego i pokruszonego boczku z nadzieniem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
12
W dużej, schłodzonej misce połącz śmietanę kremówkę, cukier puder i 1 łyżkę bourbonu. Ubij mikserem ręcznym na miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczna Czekolada Zielona M&M's Lub Niebieska Mleczna Czekolada M&M'sMleczna Czekolada Zielona M&M's Lub Niebieska Mleczna Czekolada M&M's
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)1/2 Szklanki Cukru (3 1/2 Uncji)
13
Używając czubka łyżki, ostrożnie usuń mały krążek ciasta francuskiego ze środka każdego tarty, tworząc wgłębienie. Napełnij każde ciastko 1 łyżką nadzienia jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
14
Połóż nadziewane tarty na półmisku. Nałóż na nie łyżkę bitej śmietany i udekoruj kawałkiem kandyzowanego boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Wytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteWytrzymałe Warzywa Zielone, Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn