Tarty Ciasteczkowe Z Serem Truskawkowym
Tarty ciasteczkowe z serem Truskawkowym to bezglutenowe przepis z 32 porcjami. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz serek z serem Truskawkowym, pojemnik z aerozolem dekorujący lukier, mieszankę ciastek z cukrem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 355 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tarty Ciasteczkowe Z Serem Truskawkowym, Kremowe Ciasteczko Truskawkowe " Tarty, oraz Sernik Truskawkowy Ciasteczka Tarty.
Instrukcje
Zrób ciasto ciasteczkowe zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Rozwałkuj ciasto na 32 (1-calowe kulki); umieść w natłuszczonych kubkach muffin. Naciśnij każdą kulkę w dolnej i górnej części kubka muffin.
Piec w temperaturze 350 ° F przez 12 do 15 minut lub aż brzegi po prostu zaczną brązowieć. Fajne 20 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.
Serek śmietankowy, mleko i cukier puder wymieszać mikserem na średniej prędkości do uzyskania gładkiej konsystencji. Napełnij każdą filiżankę ciastek zaokrągloną łyżeczką nadzienia. Top każde ciastko z polewą dekoracyjną i posypką. Przechowywać w lodówce.