Tartinki morelowe i rozmarynowe
Tartinki z morelami i rozmarynem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 275 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, kilka gałązek rozmarynu, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Letnie tartinki Deborah Madison z rozmarynem i cytryną, Dżem Morelowo-Rozmarynowy, oraz Szaszłyki z moreli i rozmarynu.
Instrukcje
Na patelni roztopić masło i umieścić skórę moreli bok do góry i niech gotować delikatnie, aż karmelizowane. Rozsypać liście rozmarynu.Odwróć je i posypać cukrem.
Niech nadal gotować i posypać trochę więcej rozmarynu z tej strony.Gdy morele są zmiękczyć, skropić miodem. Posmakuj tego.Gotować aż zmięknie i karmelizuje wszystko over.In talerz, ułożyć tosty i skropić oliwą z oliwek. Na wierzchu połówki moreli.
Skropić jeszcze trochę miodu i podawać!