Tarte a l ' oignon (francuskie ciasto cebulowe)
Tarte a l ' oignon (francuskie ciasto cebulowe) wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, unbaked pie crust, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarte a l ' oignon (francuskie ciasto cebulowe), Confit D ' Oignon - Francuska Marmolada Cebulowa, oraz Soupe A L ' Oignon (Francuska Zupa Cebulowa).