Tartaletki Z Budyniem Śliwkowym
Tartlets pudding śliwkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, cukru pudru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Jubilerskie Tartaletki Śliwkowe, Tartlety Z Budyniem Ryżowym, oraz Tartaletki z włoskiego puddingu ryżowego o zapachu cytryny.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż śliwki są miękkie i ciecz jest prawie wchłaniany. Całkowicie fajne.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól wymieszać trzepaczką.
Umieścić granulowany cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 4 protokół).
Dodać jajko; dobrze ubić.
Dodać mieszankę mąki; ubić z małą prędkością, aż do wymieszania.
Ciasto podzielić na 24 porcje.
Zwiń każdą porcję w 2-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieść 1 porcję ciasta w miniaturowym kubku muffinowym pokrytym sprayem do gotowania. Łyżka około 1 łyżki mieszanki śliwki do kubka muffin. Powtórz procedurę z pozostałymi kulkami ciasta i mieszaniną śliwek.
Piec w 375 przez 10 minut lub do lekko rumiane. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi każdej tartlet; zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.