Tartaletki Migdałowe
Tartaletki migdałowe to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 120 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, migdały, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tartaletki Migdałowe, Tartaletki Morelowo-Migdałowe, oraz Tartaletki migdałowo-kremowe.
Instrukcje
W małej misce, połączyć mąkę, cukier i skórkę z cytryny; pokroić w maśle, aż crumbly.
Dodać jajko i wrzucić widelcem, aż ciasto uformuje kulkę. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Umieść pastę migdałową w robocie kuchennym, przykryj i przetwarzaj, aż będzie krucha.
Dodać cukier, masło, ekstrakty i jajka; przykryć i proces do gładkiej.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 1/8 cala. grubość.
Pokroić na trzydzieści 2-1 / 2-in. kręgi; wciśnij ciasto do miniaturowych kubków Muffin pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
Łyżka 1 łyżeczka nadzienia do każdej skorupki; posypać kilkoma migdałami.
Piec 10 minut dłużej lub do wypełnienia jest ustawiony i ciasto jest lekko rumiane.
Przetrzyj dżem na tartach. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.