Tarta śmietankowa z pomarańczami, miodem i prażoną skórką migdałową
Krem tarta z pomarańczy, miód, i tosty-migdałowy skorupa może być tylko deser szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 328 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Mieszanka migdałów, żółtka, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Tarta śmietankowa z pomarańczami, miodem i prażoną skórką migdałową, Tarta czekoladowo-wiśniowa z prażoną skórką migdałową (bezglutenowa, Paleo + wegańska), oraz
Instrukcje
1
Pędzel roztopił masło na dnie (nie po bokach) patelni o średnicy 9 cali z ruchomym dnem. Wymieszać mąkę, migdały, cukier i sól w procesorze, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Dodać 6 łyżek pokrojonych w kostkę. Mieszaj, aż mieszanina będzie przypominać grubościenny.
3
Dodać żółtko. Zmiksować, aż ciasto trafi w wilgotne grudki. Nacisnąć równomiernie na dolnych i górnych stronach patelni.Ciasto przekłuć widelcem. Zamrozić do początku, co najmniej 30 minut. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Posypać żelatyną.
3
Odstawić, aż żelatyna zmięknie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
4
Ubić żółtka, cukier, skrobię kukurydzianą, i obrać w średniej misce do wymieszania. Bringmilk gotować na wolnym ogniu w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo ubijaj gorącą mieszaninę żółtka milkinto. Wróć do tego samego rondla.